FIRST LEGO League (FLL) és un torneig que desafia a joves de 10 a 16 anys amb una temàtica del món real. Mitjançant la resolució del desafiament els joves s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia.
FIRST LEGO League (FLL) és un torneig que desafia a joves de 10 a 16 anys amb una temàtica del món real. Mitjançant la resolució del desafiament els joves s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia.
Cada any FLL convida als equips a descobrir la diversió i l’emoció en la ciència i la tecnologia proposant un nou desafiament relacionat amb algun tema o problemàtica actual, que té tres parts:
✓ Projecte científic
Els equips han de realitzar un treball de recerca en el qual aportin una solució innovadora a un problema real relacionat amb el tema proposat i compartir les seves experiències amb una presentació.
✓Disseny i programació d’un robot
Els equips han de dissenyar, construir i programar robots utilitzant LEGO ® MINDSTORMS ®. Aquests robots han de superar una sèrie de missions de manera autònoma en un tauler de joc tematitzat. Cada prova té una puntuació determinada i es tracta d’aconseguir el major nombre de punts en 2’30”.
✓ Valors FIRST LEGO League
Els equips han de demostrar com han integrat els Valors FLL (inclusió, descobriment, coopertició, respecte, treball en equip), la pedra angular del programa FLL i els que ho distingeixen d’altres programes del seu tipus. En adoptar aquests valors, els participants aprenen que la competència amistosa i benefici mutu no són objectius diferents, i que el respecte als altres és la base del treball en equip.
Si ets estudiant del següents col·legis i instituts i tens ganes de participar a la FLL només t’has de posar en contacte amb el teu professor o bé parlar amb en Vasil i l’Adrián i us explicarem com i quan fer la inscripció al torneig.
✓ Escola Vedruna Sagrat Cor (Tarragona)
✓ Escola la Vitxeta (Reus)
L’entrenador organitza i gestiona l’equip. És el contacte entre l’equip i l’organització de FLL a través del correu electrònic. Treballa amb l’equip per preparar el repte i els acompanya el dia del torneig. És un factor essencial per a l’equip. Contacta amb famílies, voluntaris o experts que puguin donar suport a l’equip, per exemple especialistes en la temàtica del repte.
✓ Motiva i entusiasma l’equip
✓ Prepara i forma el grup
✓Gestiona el temps de l’equip i del projecte
✓ Gestiona el objectius del grup
Col·laborem amb diferents escoles, instituts i centres de formació de Catalunya duent a terme un taller de Noves Tecnologies per a nens i joves durant el curs escolar. De mica en mica els nostres makers aniran aprenent com funciona el món de la impressió 3D, robòtica, Realitat Virtual, videojocs, etc.
A més a més, tindran l’oportunitat de participar en la competició de robòtica educacional més important del món, la First Lego® League*, en la qual hauran de treballar en equip per investigar i resoldre reptes del món real.
Volem que adquereixin hàbits i valors tot potenciant la convivència i la relación entre ells. Afavorim el concepte de joguina col·lectiva i aprenem a valorar i respectar els companys i l’entorn. Fomentar la tasca per equips evitant la competència.
Realitzem tallers de robòtica, impressio 3D, electrònica, ciència i videojocs a tallers de coworking i centres cívics de Tarragona, Reus i la Selva del Camp oberts a nens i joves que és vulguin iniciar en el món maker.
Vols participar en una carrera robòtica, vols jugar a futbol amb robots? No ho dubtis, amb Petits Enginyers trobaràs la teva activitat feta a mida!
Si vols inscriure’t només has d’accedir a la web d’aquests espais i centres cívics.
✓ Carrera Robòtica
✓ Futbol
✓Triatló
✓ Sumo
✓ Domòtica
✓ Smart Cities
✓ Medi Ambient
✓ Química
✓ Cohet
✓Biotecnologia
✓ Videojocs
✓ Animació
PETITS ENGINYERS | ORGULLOSOS DEL NOSTRE PETIT PROJECTE DIY | PETITSENGINYERS.COM