Activitats Extraescolars per a nens i joves

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Col·laborem amb diferents escoles, instituts i centres de formació de Catalunya duent a terme un taller de Noves Tecnologies per a nens i joves durant el curs escolar. De mica en mica els nostres makers aniran aprenent com funciona el món de la impressió 3D, robòtica, Realitat Virtual, videojocs, etc.

Volem que les nostres petites i petits enginyers adquereixin hàbits i valors tot potenciant la convivència i la relación entre ells. Afavorim el concepte de joguina col·lectiva i aprenem a valorar i respectar els companys i l’entorn. Fomentar la tasca per equips evitant la competència.

A més a més, tindran l’oportunitat de participar en la competició de robòtica educacional més important del món, la First Lego® League*, en la qual hauran de treballar en equip per investigar i resoldre reptes del món real.

Continguts

Coneixement avançat d’eines tecnològiques
Circuits electrònics i el seu funcionament
Sistema de control i els seus components
Llenguatges de programació

Habilitats

Aprendre a aprendre
Autonomia i iniciativa personal
Matemàtiques i comunicació
Competències digitals bàsiques

CENTRES COL·LABORADORS

Realitzem activitats anuals de robòtica, impressió 3D, electrònica, ciència i videojocs a esocles, instituts i centres de formació de TarragonaCambrils, Salou, Amposta i Santa Coloma de Gramenet oberts a nens i joves que és vulguin iniciar en el món maker.

Vols participar en una carrera robòtica, vols jugar a futbol amb robots?  No ho dubtis, amb Petits Enginyers trobaràs la teva activitat feta a mida!

Apunta't ara!
Vidal i Barraquer (Cambrils)
Aula Lleure (Reus)

 Activitat primària (majors de 8 anys): dijous de 17h a 19h. 35€/mes

L'Estudi (Reus)

 Activitat infantil (menors de 7 anys): dijous de 17:30 a 18:30. 35€/mes

Idea't (Amposta)
Tau Formar (Santa Coloma de Gramenet)