Campus d’estiu amb Petits Enginyers

29 de maig de 2017 by in category Campus tagged as , , , , , , with 0 and 2
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Campus > Campus d’estiu amb Petits Enginyers

Un any més s’apropa el campus tecnològic amb més tradició del camp de Tarragona. L’esdeveniment més important de l’estiu pels nens i nenes que gaudeixen aprenent, descobrint i experimentant envoltats de ciència, tecnologia i molts amics! En aquesta experiència tenen l’oportunitat d’aprendre a utilitzar les noves tecnologies, com la Realitat Virtual i la Impressió3D, per a crear els seus projectes i materialitzar les seves idees més enllà del paper.

Quan descobreixen la robòtica, el seu esperit d’inventors es potencia al màxim, ja que apliquen els coneixements de mecànica i programació per enfrontar-se al diferents reptes com a autèntics enginyers. Però no tot està a dins de l’ordinador, al campus tecnològic de Petits Enginyers també s’embruten les mans amb divertits experiments de ciència que expliquen com funciona el món que ens envolta i sorprenen amb resultats inesperats!

A més a més, comptem amb dos grans col·laboradors, el centre formació L’estudi, situat a Reus, i el centre de psicologia Onment, ubicat al centre de Tarragona, que aporten la seva experiència en ensenyament de matemàtiques, anglès i psicologia infantil, amb l’objectiu d’impulsar les capacitats acadèmiques i de creixement personal de tots els nostres alumnes.

Tots junts formem un equip de professionals que treballa per a que els nostres petits enginyers i enginyeres puguin aprendre i gaudir durant les quatre setmanes tematitzades que plantegem aquest any. Policies, robots, superherois i pallassos es donaran cita de dilluns a divendres entre el 3 i el 28 de juliol per fabricar aparells electrònics, crear videojocs i imprimir en 3D amb els nens majors de set anys. El cost d’aquesta experiència que es renova cada any és de 130 euros per persona i setmana que es veuen reduït amb els descomptes disponibles de fins al 40%,, tindrá lloc a Tarragona, Reus, Cambrils i Santa Coloma de Gramenet.

Gràcies a l’èxit d’anteriors edicions, aquest any aquest campus únic també arriba a Terres de l’Ebre! Us esperem!

campus estiu petits enginyers
petits enginyers campus estiu
petits enginyers estiu campus