Quatre aliats tecnològics al canell

2 de gener de 2017 by in category General tagged as , with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > Quatre aliats tecnològics al canell

Amb el pas del temps els smartwatches o rellotges intel·ligents estan esdevenint una bona alternativa als mòbils per als nens. El seu cost no sol ser tan elevat, la seva corretja garanteix que romandran al costat del canell dels petits durant les seves hores de joc i visites al parc, i permeten a aquests futurs inventors gaudir de les millors funcionalitats d’un telèfon sense exposar-se a els seus perills. Aquests models seran els més demandats per pares i nens a la nit de Reis.

El canal infantil de TVE Clan ha decidit submergir-se al món d’aquests aparells que fan molt més que marcar les hores. Els seus nous models ofereixen dades com el dia del mes i una sèrie d’esdeveniments que poden guardar-se en una agenda. El rellotge vibrarà perquè els nens vegin el recordatori, però a més de ser útil per evitar oblids inclou una calculadora, un traductor de fins a deu idiomes, un quadern de dibuix i un acceleròmetre per veure quina distància s’ha recorregut durant el dia.

D’altra banda, Tecent QQ Watch és una eina útil per als qui vulguin tenir localitzats en tot moment als seus fills. Compta amb GPS, Wifi i una ranura per a una targeta SIM que facilita la geolocalització de l’usuari en cas de pèrdua. A més es pot seleccionar una zona de seguretat, perquè quan el nen surti d’ella ens arribi un avís al Smartphone. Filip, l’alternativa de Telefónica funciona de manera similar. El noruec Sten Kirkbak la va idear després de perdre al seu fill Filip de vista en uns grans magatzems.

Aquells que prefereixin les polseres intel·ligents poden decantar-se per Garmin Vivofit Jr. La companyia especialitzada en gadgets esportius ha dissenyat un dispositiu que recull l’activitat física dels petits i els anima a caminar durant 60 minuts al dia. Tot això amb l’objectiu de millorar la seva salut, per la qual cosa també monitoritza les hores i la qualitat del son de l’infant.

smartwatch-filip-rellotge
vtech-kidizoom-dx smartwatch