Pinta els teus circuits amb el bolígraf Circuit Scribe

19 de juny de 2017 by in category Electrònica tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Electrònica > Pinta els teus circuits amb el bolígraf Circuit Scribe

Aprendre els fonaments de l’electrònica s’ha tornat cada vegada més divertit per als petits de la casa. Els soldadors i les bobines d’estany són aparatosos i poden provocar cremades, de manera que l’equip de Circuit Scribe ha inventat uns bolígrafs de tinta conductora que converteixen la creació de circuits en un joc senzill, net i formatiu.

La seva tinta porta una base d’aigua i plata altament conductiva i que no resulta tòxica, i aquests bolígrafs ja han servit d’inspiració per a tot tipus de prototips i instal·lacions d’art que combinen l’electrònica. Ara, els seus creadors han iniciat una campanya a Kickstarter per tal de donar a conèixer un kit d’activitats que ajuden a treure el màxim partit al Circuit Scribe original.

Un dels nous kits permet crear un petit dron propulsat per quatre motors utilitzant cartró i el boli d’estany. Aquests packs admeten modificacions, de manera que cada nen podrà redissenyar el seu dron teledirigit canviant la mida de les cartolines o el material. Mai un avió de paper va volar tan lluny!

Un altra de les idees proposades per l’equip de Circuit Scribe és la calculadora DIY (“Fes-ho tu mateix”). Combinar el mòdul calculadora amb un teclat dibuixat amb el boli especial sobre una superfície permet crear centenars de màquines úniques per fer més divertits els deures de matemàtiques. A més, properament presentaran un prototip que funciona mitjançant l’energia solar, de manera que no haureu de gastar en piles o utilitzar més cables.

Una petita pila de rellotge enganxada a un tros de paper pot convertir-se en una llavor voladora il·luminada amb una bombeta led. Els circuits dibuixats amb Circuit Scribe no pesen gens, i aquesta original andrómina pot ser una forma divertida d’aprendre algunes bases de la física. Aquests sofisticats minisoldadors que ho fan possible poden ser adquirits online a un preu de 20 dòlars.

electronics petits enginyers circuits scribe
circuit scribe elctronics petits enginyers