Codebabies, mai és aviat per aprendre a programar

4 de desembre de 2017 by in category Programació tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Programació > Codebabies, mai és aviat per aprendre a programar

A més de ser divertit i permetre’ns passar temps amb ells, llegir contes als nens des de petits sempre és una bona idea. Ajuden al seu desenvolupament lingüístic i a tenir un millor coneixement del seu entorn. Però més enllà dels tres porquets i Blancaneu, ja existeixen alternatives per acostar els nadons al món de l’enginyeria pràcticament des del bressol. L’empresa novaiorquesa Codebabies ha editat el llibre ‘ABCs of the Web’, un alfabet il·lustrat que ensenya el “llenguatge del web” als nens menors de cinc anys.

La ‘A d’Arbre’ i la ‘F de Família’ queden substituïdes per conceptes més nous com ara ‘A d’Àncora’ i ‘F de Funció’ en aquest abecedari de 28 pàgines escrit per un dissenyador web i un pediatre i il·lustrat amb uns simpàtics dibuixos. Aquestes pàgines poden resultar una mica complicades per als nadons més petits, però expliquen la utilitat d’aquests elements web de manera senzilla i s’endinsen al lector en el vocabulari de la programació.

No obstant això, aquesta no és la primera aposta pels llibres infantils de Codebabies, que crea guies com aquesta des del 2011. ‘C ++ for Kids’, ‘CSS for Babies’, ‘Excel for Kids’, ‘HTML for Babies’, ‘Web Colors’ i ‘Learn to code: Robot Train ‘s Surprise Birthday Party’ són alguns dels títols que esperen apassionar als futurs enginyers des de petits. Tenir clars els conceptes més intrínsecs a la programació des d’una curta edat pot ajudar-los a escriure les seves pròpies línies amb més facilitat en el futur.

El preu d’aquests divertits i colorits manuals plens de rimes oscil·la entre els 7,50 i els 12,95 dòlars. De moment només estan disponibles en anglès, el que pot ser una oportunitat per repassar un altre idioma al mateix temps. És una idea genial per regalar als nens nounats que segur que farà les delícies dels pares programadors.

codebabies petits enginyers programacio