Crea els teus propis dibuixos animats amb Toontastic 3D

20 de febrer de 2017 by in category Apps tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > Crea els teus propis dibuixos animats amb Toontastic 3D

Els nens cada vegada es desenvolupen millor amb les eines digitals, com ara poden ser els mòbils o les tauletes, i per tant, cal oferir-los aplicacions amb les que puguin estimular la seva creativitat i millorar la seva forma d’explicar històries sense deixar de divertir-se. És per això que Google ha llançat al mercat Toontastic 3D, una nova aplicació configurada perquè els usuaris més petits de la casa narrin tot el que puguin imaginar.

Aquesta app és una gran caixa de joguines plena de pirates, robots, dolents i milers de personatges, ja que compta amb la possibilitat de crear dissenys propis en 3D. Altres de les seves opcions són adjuntar una cara mitjançant una fotografia retallada o compondre la banda sonora d’una pel·lícula amb els temes inclosos a Toontastic 3D. Es pot doblar als actors amb veus reals, moure’ls per la pantalla i conservar el resultat com a arxiu de vídeo en tres dimensions, com un autèntic director de cinema.

Aquest potent programa de butxaca ja es troba disponible a Google Play Store, l’App Store per iOS i Chromebooks, però també és una alternativa interessant per als qui estiguin interessats en llegir i conèixer les històries creades per altres nens. Una de les seves seccions acull un laboratori d’idees al qual poder admirar el treball dels altres i trobar inspiració per a noves aventures.

Si Toontastic 3D resulta familiar és perquè és una nova versió de Toontastic, una aplicació desenvolupada per l’estudi especialitzat en jocs infantils Launchpad Toys a l’any 2015. Ara torna amb més força després d’haver estat adquirida per part de Google, i, després del seu gran èxit a les aules, els vídeos realitzats pels nens poden descarregar-se fàcilment per compartir-los amb els amics i la família i s’han incorporat plantilles per presentar treballs de ciències o relats breus.

toontastic3D

toontastic3d