Domina la teva habitació amb les invencions de Little Bits

18 de desembre de 2017 by in category General tagged as , with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > Domina la teva habitació amb les invencions de Little Bits

Els nens creixen, es fan grans i cada vegada toleren menys visites a la seva habitació, però això no ha de ser un impediment per seguir gaudint en companyia i despertar en ells l’interès per la ciència i la tecnologia. L’empresa novaiorquesa Little Bits ha creat el kit ‘Rule Your Room’ perquè els futurs enginyers “dominin la seva habitació” de manera divertida i didàctica. Aquestes eines els faran passar una bona estona inventant amb components electrònics, connectors magnètics i preses de llum.

Un brunzidor, un servo, dues preses, un regulador de llum, un botó que activa el so… són algunes de les peces amb les que fer volar la imaginació. Protegir el diari personal de mirades curioses, crear una alarma sonora per tal de vigilar els estalvis a la guardiola, crear mecanismes que permetin saber si algú ha utilitzat l’ordinador o dissenyar cartells mòbils són només algunes de les vuit opcions que suggereix el pack, però poden trobar moltes més a internet. Fins i tot la caixa serveix com a eina!

La Guia d’invencions que inclou el kit permetrà als nens començar a inventar des del primer moment i, si es cansen d’un projecte que ja han acabat, sempre el poden desmuntar per començar a construir alguna cosa nova des de zero. ‘Rule Your Room’ està recomanat per a nens majors de vuit anys, però els de menys edat també poden treure-li profit si juguen amb els seus pares, amics o germans grans.

Little Bits ja compta amb molts altres paquets per a nens inventors. Funciona com el sistema Lego, de manera que els que ja disposin d’altres articles Little Bits a casa podran usar-los de manera combinada per treure’n el màxim potencial. A més, inclouen una aplicació disponible per iOS i Android dins la qual trobar reptes i unir-se a la comunitat de makers de Little Bits.

petits enginyers little bits rule your room

petits enginyers little bits rule your rooom