Dough Universe ensenya electrònica als nens amb plastilina

24 de juliol de 2017 by in category Electrònica tagged as , with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Electrònica > Dough Universe ensenya electrònica als nens amb plastilina
La plastilina no falta a cap aula de primer cicle d’educació primària. És enganxosa, divertida i, si no es manipula com cal pot acabar sota les nostres ungles, però també és altament conductora. Technology Will Save Us, un grup d’educadors i dissenyadors, ha aprofitat aquesta qualitat per ensenyar als nens els conceptes bàsics de l’electrònica creant circuits amb Dough Universe.
 
Pensat per a nens d’entre 4 i 7 anys, aquest kit és compatible amb tot tipus de plastilina i ha estat finançat a través d’una reeixida campanya de Kickstarter. Depenent dels accessoris que utilitzin, les seves figures cobraran vida produint sons, il·luminant-se amb llums de colors o ballant. Dough Universe combina la imaginació, les habilitats motrius i digitals perquè els més petits dissenyin, construeixin en inventin les seves joguines amb les seves pròpies mans.
 
D’aquesta manera, un passatemps tan clàssic com el de modelar plastilina pot arribar a fomentar l’interès pels principis STEAM de forma primerenca en els nens. L’art es suma a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques per estimular-se al màxim en aquests tres packs que costen 45 dòlars per separat i 125 si s’adquireixen junts. El kit de màquines electròniques permet aprendre sobre la rotació i el moviment mecànic, crear cotxes de carreres i robots capaços de donar voltes sobre si mateixos.
 
Per la seva banda, Criatures lluminoses se centra en la faceta més visual de l’electricitat i proporciona a la plastilina la capacitat de parpellejar i donar flashazos amb l’ajuda de bombetes led, i tots aquests accessoris poden accionar amb piles AA i estris comuns que podem trobar a la cuina. Dough Universe inclou un comandament a distància a més d’aplicacions per a iOS 8, Android Marshmallow 6.0 i tablets i començarà a arribar a llars i aules de tot el món a partir de novembre.
petits enginyers dough universe
dough universe plastilina