És el teu fill un maker ?

13 de juny de 2016 by in category General tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > És el teu fill un maker ?

Els nens tenen una imaginació desbordant i les habilitats necessàries per fer les seves idees realitat però no tots compten amb les eines.

La cultura maker consisteix a fomentar la creativitat dels nens proposant reptes combinats amb la tecnologia. Basada en la filosofia DIY (Do It Yourself o Fes-ho tu mateix), sol ambientar-se en àrees com el disseny i la impressió 3D, petites instal·lacions electròniques, robòtica, drones, videojocs i animació.

Ensenyar als nostres fills el que són capaços de fer des de tan joves els fa més segurs alhora que gaudeixen de la satisfacció que proporciona construir alguna cosa amb les seves pròpies mans. A més, aprendre dels errors i l’experiència obtinguda superant dificultats en grup a trobades i jornades d’innovació els ajuda a socialitzar i a treure el millor d’ells mateixos.

Fins fa poc, el que es dissenyava per ordinador es quedava a la pantalla o bé imprès al paper, però ara els nens poden arribar a tenir tot tipus d’invencions entre les seves mans. Fins i tot poden dissenyar roba intel·ligent utilitzant plaques Arduino de manera assequible.

maker wearable
maker diseny
maker nens