Facebook s’adapta als més petits amb Messenger Kids

26 de desembre de 2017 by in category Apps tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > Facebook s’adapta als més petits amb Messenger Kids

L’edat mínima per tenir un compte propi a Facebook a Espanya és de 14 anys des de 2010, però és de sobres conegut que els menors accedeixen sense cap tipus d’obstacle. Tot i que en el major nombre de casos els nens utilitzen aquesta xarxa social per seguir en contacte amb els seus familiars i amics, Internet no sempre esdevé segur per als petits, de manera que l’empresa de Mark Zuckerberg ha llençat Messenger Kids, la versió infantil de la seva xat.

Aquesta aplicació té avantatges com un control parental perquè els pares sàpiguen de què estan parlant els petits -sempre sense observar les converses, que segueixen essent privades- i està completament lliure d’anuncis. Messenger Kids ha estat en desenvolupament durant l’últim any i mig, i un altra de les novetats consisteix en que, tot i que els nens poden sol·licitar comunicar-se amb qualsevol usuari i rebre sol·licituds, els pares tenen la paraula final en ser els que autoritzen la connexió.

Això sí, aquest nou producte de Facebook orientat a nens d’entre 6 i 12 anys d’edat ofereix tots els elements que fan xatejar més divertit. Els stickers, emojis, GIFs i les videotrucades amb opcions d’animació facial funcionen com de costum, però només es mostraran aquells adequats a la seva edat. A més, les amistats dels pares a Facebook seran els únics que puguin veure el perfil de Messenger del menor.

L’objectiu de Messenger Kids és resoldre el dilema al que s’enfronten moltes famílies en què els nens volen estar connectats a les xarxes socials però garantir la seva seguretat es converteix en un maldecap per als pares. Aquest canal de xat exigeix ​​estar vincular al perfil dels progenitors, ja que els menors de 14 anys no tindran cap tipus de compte associat a Facebook fins que creixin una mica més. Messenger Kids ja està disponible per iPhone als Estats Units.

petits enginyers facebook kids