Family Link, l’espia tecnològic dels pares

16 d'octubre de 2017 by in category Apps tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > Family Link, l’espia tecnològic dels pares

Els pares amb dispositius Android aviat tindran un major control sobre l’ús que els petits fan a casa d’aquests aparells. Google ha posat en marxa l’aplicació Family Link, un servei que permet crear comptes en el sistema operatiu per a nens menors de 13 anys. De moment ha entrat en funcionament als Estats Units, però molt probablement es podria estendre a la resta de països del món.

Estar al corrent dels continguts que veuen els nens pot atorgar una major tranquil·litat sense deixar d’enriquir els coneixements als que tenen accés aquests futurs enginyers. Establir regles digitals com poden ser delimitar el temps d’ús, gestionar aplicacions o establir apagats automàtics per evitar llargues sessions a través del propi telèfon mòbil amb Family Link pot resultar molt útil a les famílies.

Un cop creat el compte per al nen, l’aplicació Link es descarrega de forma automàtica dins del dispositiu del menor i permet als pares triar entre les seves aplicacions i ajustaments. Una altra de les recomanacions de Google és que els propis pares també la descarreguin per comptabilitzar el temps setmanal o mensual que el petit passa davant de la pantalla o activar l’apagat automàtic de forma remota. Veure la ubicació del dispositiu o establir límits horaris són altres de les seves possibilitats.

Family Link és compatible amb el sistema Android 7.0 Nougat o versions superiors, però també podria funcionar en alguns gadgets 6.0 Marshmallow. Google assegura que no utilitzarà la informació personal dels nens a menys que els pares atorguen el seu consentiment. Això sí, Family Link permet aprovar les descàrregues i compres fetes pels nens a Google Play, configurar aplicacions per a recerques segures com SafeSearch i Google Search, revisar l’accés al micròfon, la càmera, la ubicació i els contactes i canviar els filtres de cerca a YouTube Kids.

familiy link petits enginyers
family link petits enginyers
petits enginyers family link