FollowGrams, el projector que ensenya a dibuixar

20 de març de 2017 by in category General tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > FollowGrams, el projector que ensenya a dibuixar

Un aparell tan senzill com un projector pot ajudar als nens a fer els seus primers passos dins del món de la pintura. Flycatcher, una companyia de joguines de Nova York, ha creat FollowGrams, una joguina que explica com fer dibuixos pas per pas, ensenya a escriure lletres i números i simplifica qualsevol fotografia per traslladar-la al paper fàcilment.

Aquest projecte que acaba d’aconseguir el finançament que buscava en Kickstarter recorda al Super Projector Mickey, però FollowGrams el supera en esdevenir una eina amb més utilitats que la de calcar. Entre les seves principals novetats es troben el sistema d’emmagatzematge amb targetes SD que permet guardar centenars d’imatges al seu interior i la seva vinculació a una aplicació mòbil.

Aquest programa permet projectar amb FollowGrams instantànies fetes amb el telèfon mitjançant la tecnologia Bluetooth. L’aparell també pot reflectir la imatge complerta o dividir-la en fases per a completar el dibuix per parts. I si sorgeixen dubtes o es vol tornar a un punt anterior, aquestes etapes poden passar-se cap enrere o cap endavant gràcies a uns botons. Finalment, l’assistent de dibuix pot ser plegada per a guardar-la en el menor espai possible i no requereix de la supervisió d’un adult per a la seva utilització.

La iniciativa ha tingut tant d’èxit amb la seva campanya a internet que FollowGrams ha recaptat els 20.000 dòlars que necessitava per a la seva fabricació setmanes abans del termini. Aquesta primavera començaran a produir-se algunes peces i es preveu que arribi a les cases per començar a omplir de color fulls en blanc a partir d’estiu. De moment es desconeix quin serà el seu preu de venda i d’enviament, però comptarà amb l’opció de ser utilitzat en espanyol, anglès, francès, italià o alemany i promet convertir-se en una joguina tan ben acollida com el projector de Disney.

dibuixar followgrams
followgrams dibuixar