Homer, l’app per aprendre a llegir

2 d'octubre de 2017 by in category Apps, Llibres tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > Homer, l’app per aprendre a llegir

Les noves tecnologies no tenen perquè rivalitzar amb l’amor a la lectura. Els ordinadors i les tauletes tenen el potencial de captar l’atenció dels nens, i cada vegada hi ha més aplicacions per ajudar-los a endinsar-se en les seves primeres pàgines. Una d’elles és Learn with Homer, un programa orientat a nens d’entre 2 i 8 anys que permet desenvolupar habilitats de fonètica i comprensió lectora.

Els experts aconsellen introduir els nens en la lectura quan se sentin motivats. Els personatges divertits i les lliçons acolorides d’Homer es convertiran en un aliat per aconseguir que els petits s’animin a gaudir de llibres als seus lectors d’ebook quan siguin grans.

Un sol compte de Learn with Homer permet prendre lliçons fins a quatre nens i funciona a múltiples plataformes al mateix temps, el que converteix aquest sistema en una opció interessant per a famílies nombroses. D’aquesta manera, els majors poden gaudir de desenes d’històries il·lustrades de diversos gèneres, des de llegendes fins fantasia passant per la història i la ciència, mentre els nens de 3 i 4 anys desenvolupen habilitats més bàsiques. L’aplicació es troba disponible a iTunes i al portal web oficial learnwithhomer.com.

No obstant això, una de les millors formes de promoure aquest hàbit és que els futurs enginyers ens vegin llegir i comparteixin aquests moments amb nosaltres. És per això que l’app també inclou característiques com una oficina virtual que permet enviar postals als nens per donar-los una empenteta en el seu viatge pel món de la lectura. A més, cada lliçó inclou exercicis fotocopiables per seguir ampliant coneixements offline. Subscriure al servei d’Learn with Homer té un cost de 8 dòlars al mes i permet accedir a més d’un miler de lliçons, més de 200 activitats i jocs en línia i recorreguts personalitzats en funció dels interessos dels nens.

petits enginyers homer llegir app

homer app llegir petits enginyers