Imprimeix les teves joguines amb Toybox

30 d'octubre de 2017 by in category Impressió 3D tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Impressió 3D > Imprimeix les teves joguines amb Toybox

Imagines poder imprimir a casa totes les joguines que se’t passin pel cap? La tecnologia ho ha fet possible gràcies a aparells com Toybox, una impressora 3D expressament dissenyada perquè els més petits de la casa produeixin les seves pròpies figuretes en qüestió de minuts. A diferència d’altres impressores més sofisticades, aquesta està pensada per a nens i es controla amb simples funcions tàctils, una aplicació o des de la pàgina web, de manera que poden divertir-se amb ella sense l’ajuda d’un adult.

L’única cosa que Toybox necessita per funcionar és imaginació i rotllos de ‘menjar per a impressora’, és a dir, rotllos de plàstic que donen forma a les noves peces. No obstant això, no hi ha de què preocupar-se, ja que aquests materials estan fets amb una base de blat de moro, són biodegradables i no inclouen compostos tòxics. Els cartutxos de plàstic es venen pel preu de 34 dòlars i són més petits que els de les impressores “d’adults” per facilitar el seu ús per part dels infants. Això també permet adquirir filaments de més colors, el que multiplicarà les possibilitats de diversió.

Cadascuna d’aquestes recàrregues permet imprimir entre 100 i 300 joguines, en funció de la seva mida, i l’empresa Toybox Lab espera poder enviar les primeres impressores a llars de tot el món aquest mateix mes de desembre, a temps per Nadal. Toybox es connecta al cloud a través de la xarxa Wifi per guardar totes les noves creacions, té un cost de 300 dòlars al portal web de crowdfunding Indiegogo i s’espera que més endavant arribi als 400 en botigues. Els 127.000 dòlars que va recaptar a la plataforma de finançament han permès a la companyia d’Oakland convertir el projecte en realitat, però aquest equip ja és d’allò més experimentat ja que els seus membres provenen d’empreses com Microsoft, Oculus i Ferrari.

toybox impressora 3d petits enginyers
petits enginyers toybox impressora 3d
toybox impressora 3d petits enginyers