La polsera Liip té cura del teu nadó

25 de setembre de 2017 by in category General tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > La polsera Liip té cura del teu nadó

La tecnologia avança sense parar i cada vegada es pot fer més pels petits de la casa. Els bebès encara no saben dir què els fa mal o què necessiten, però un equip d’enginyers i pediatres valencians ha creat Liip, un braçet intel·ligent que permet als pares conèixer el seu estat amb dades mèdiques detallades a cada moment.

Liip ha estat especialment dissenyat per extreure dades mèdiques en contacte amb la pell del bebè i es presenta com una eina molt útil, especialment per a pares primerencs plens de dubtes. Els reis de la casa necessiten un manteniment constant, però a determinades situacions, com quan dormen o estan malalts, pot resultar difícil conèixer el seu estat amb exactitud. És per això que Liip genera informes i envia alertes amb tots els canvis en el seu estat de salut que requereixen atenció.

La prevenció és fonamental a l’hora d’evitar complicacions, pel que Liip registra les constants vitals més significatives del nen en temps real i en genera un històric. Pot obtenir dades sobre la seva temperatura, pols i saturació d’oxigen en sang mitjançant sensors miniaturitzats de gran precisió. Compta amb tecnologia Bluetooth i una opció de càrrega ràpida que permeten recarregar la seva bateria en només 30 minuts. Aquesta polsera elàstica es col·loca al turmell i s’adapta al tamany de la cama del bebè durant tot el seu desenvolupament. Està fabricada amb materials biocompatibles i hipoalergènics que garanteixen la màxim cura del petit.

El kit inclou el nucli amb els sensors, quatre polseres intercanviables, un carregador i cable USB i una guia didàctica i es pot adquirir per 299 euros a la seva pàgina web amb enviament gratuït a Espanya. L’aplicació mòbil de Liip permet consultar les dades obtingudes per la polsera i el estat de salut del nen i està disponible a Google Play i App Store per als dispositius iOS i Android. A més, inclou l’opció de compartir la informació amb el pediatre perquè tingui més dades abans de donar un diagnòstic.

liip polsera nadó petits enginyers

petits enginyers liip polsera nadó