L’app Bookopolis fomenta la lectura entre els més petits

18 d'agost de 2017 by in category Apps, Llibres tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > L’app Bookopolis fomenta la lectura entre els més petits

Llegir ajuda als nens a millorar les seves habilitats lingüístiques, a treballar la seva imaginació i a ampliar els seus coneixements vivint tota classe d’aventures dins la seva ment. La millor manera de fer que desenvolupin el seu amor per les lletres és donar-los material de lectura adequat a la seva edat i les seves capacitats i que ens vegin llegir, però les noves tecnologies, com les aplicacions mòbils, també poden ser un gran estímul per a això.

El web Bookopolis permet als nens registrar els llibres que han llegit, puntuar-los, i obtenir recompenses per llegir-los. A vegades ens fiem més del criteri de les persones amb edats i gustos similars als nostres, i pot ser que un llibre recomanat per la professora no els vingui de gust tant com el que els aconsella un amic. Llegir les crítiques de nens com ells els convencerà del tot, i escriure-les ajudarà a redactar millor.

Aquesta espècie de Goodreads per a lectors joves promou aquestes habilitats amb medalles i punts i s’ha d’assegurar que cap material violent, sexual o inapropiat arribi a les seves mans. Les històries es divideixen per curs, i dins de cada classificació s’inclouen més nivells d’acord amb les seves habilitats. A més, Bookopolis promou que el web s’utilitzi amb el coneixement dels pares, ja que els petits lectors no es poden inscriure sense fer servir el correu electrònic d’un adult.

Així, els pares poden comprovar els progressos i interessos dels nens. El seu valor educacional i els seus missatges positius ajudaran, sobretot, als nens d’edats compreses entre els 7 i els 12 anys. Bookopolis també és una oportunitat per perfeccionar l’anglès, ja que de moment únicament es troba disponible en aquest idioma. Els nivells també inclouen una secció de llibres recomanats per a l’estiu, el que els proporcionarà material ideal per abans de la tornada a l’escola a més d’una afició per a tota la vida.

petits enginyers bookopolis llibres angles
bookopolis petits enginyers llibres angles