L’app Lingokids ensenya idiomes als nens

15 de maig de 2017 by in category Apps, General tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > L’app Lingokids ensenya idiomes als nens

En aquest món globalitzat i connectat per la tecnologia, aprendre idiomes cada vegada obre més portes en el món laboral. Tot i així, el nivell d’anglès al nostre país segueix situant-se a la cua d’Europa, pel que en ocasions és difícil transmetre uns coneixements sòlids de la llengua de Shakespeare a la següent generació. És per això que l’aplicació espanyola Lingokids s’ha proposat arribar als nens a través dels mòbils i les tablets.

Lingokids és un sistema pensat per a que els nens d’entre dos i sis anys es familiaritzin amb llengües estrangeres. Marieta Viedma i el seu germà conformen Monkimun, la companyia desenvolupadora, i durant el procés de creació de l’eina van pensar en tot allò que desperta l’interès dels nens. Els vídeos, les cançons i els professors divertits ajuden els estudiants a retenir conceptes de la gramàtica anglesa, i els seus bons resultats han convertit a Lingokids en una de les aplicacions educatives més descarregades.

Els pares poden veure informes sobre el progrés dels seus fills, el nombre de paraules que han après i el temps total invertit en l’aprenentatge. A més, els nens accedeixen a continguts de qualitat, ja que Monkimun ha arribat a un acord amb Oxford University Press, la prestigiosa editorial de la universitat britànica, per tal d’incloure els continguts d’un dels seus llibres infantils més coneguts.

La plataforma, disponible per a iOS i Android, també compta amb una modalitat offline, de manera que passar uns dies sense connexió no serà cap problema ni impedirà que els nens realitzin els seus exercicis. Els que li treguin el màxim partit poden gaudir de les lliçons més actualitzades i, perquè no, atrevir-se amb un altre idioma. El següent repte de Lingokids és introduir als petits al xinès, una llengua encara més desconeguda per a nosaltres.

lingokids petits enginyers

app idiomes anglès