LEGO Life, una xarxa social segura per als nens

13 de febrer de 2017 by in category Apps tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > LEGO Life, una xarxa social segura per als nens

Durant els seus 85 anys d’història Lego ha creat una sèrie de productes que s’estenen a tots els àmbits. Les seves primeres peces de fusta s’han convertit en pel·lícules, videojocs, llibres i fins i tot drons. Aquest 2017 l’empresa ha decidit sumar-se al món de la xarxes socials amb l’app per a nens ‘LEGO Life’.

La idea és que els més petits de la casa puguin divertir-se de manera segura. L’aplicació, descarregable a l’App Store i a Google Play, està recomanada per als nens majors de 13 anys, però encara trigarà un temps a arribar a Espanya. De moment es troba disponible a Estats Units, Regne Unit, Canadà, França i Alemanya.

Funciona com ara les xarxes socials a les que els pares i les mares estan habituats: té perfils d’usuari, botons de ‘m’agrada’, permet deixar comentaris i fins i tot incloure hashtags. No obstant això, l’avatar del nen és completament anònim.

El nen pot adaptar al seu gust un personatge fet amb peces Lego i canviar-lo sempre que ho desitgi. Aquesta serà la imatge que utilitzi per anar per la xarxa social. Els menors de 13 anys no podran fer-ho sense el permís exprés dels seus pares, que han de facilitar la seva adreça de correu electrònic per a procedir a l’acceptació.

Els qui ho desitgin poden utilitzar l’app sense iniciar sessió i explorar continguts LEGO, veure el que fan altres fans i participar en desafiaments i qüestionaris. No obstant això, no estar loguejat no permet guardar fotos, vídeos i apps, veure els reptes en què s’ha participat i quines s’han completat.

Amb motiu de la publicació de la xarxa social ‘LEGO Life’ la companyia de joguines ha volgut comunicar quatre consells útils per a tots els nens que comencin a desenvolupar-se a les xarxes socials: no compartir informació personal amb gent en la que no es confia, explicar les teves bones i dolentes experiències als teus amics i altres persones que et puguin ajudar i tractar als altres usuaris amb respecte. I, per descomptat, passar-ho bé, explorar i aprendre trucs nous.

peceslego

legolife

PETITS ENGINYERS | ORGULLOSOS DEL NOSTRE PETIT PROJECTE DIY | PETITSENGINYERS.COM