Lily té tres anys i pot arreglar-ho tot

12 de juny de 2017 by in category General tagged as , , , with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > Lily té tres anys i pot arreglar-ho tot

Lily té tres anys i, no obstant això, ja se les pot arreglar millor que molts joves a l’hora de independitzar-se. Amb l’ajuda del seu pare, ha après a completar gestes com ara fer-li un canvi d’oli al cotxe, ajustar les aixetes del lavabo o canviar una bombeta. I tot això, abans de començar l’educació primària!

Aquesta estrella dels tutorials té el seu propi canal de Youtube –Little “How To Girl”– al qual, amb una alegria i un saber estar inusuals per a la seva edat, canvia panys, li talla els cabells al seu pare amb una maquineta d’afaitar o alça un cotxe amb un gat hidràulic. El seu pare recorda que a Lily sempre li ha agradat ajudar amb les tasques de casa, i que considera que aquests projectes són una experiència formativa que, exercida en companyia, es torna més divertida.

El mentor de Lily va començar a gravar els treballs de la nena per mostrar-los als seus familiars i recordar en un futur com era de manetes quan era petita, però aviat s’han convertit en un fenomen a internet que ja compta amb prop de 5.000 subscriptors i serveix de inspiració per altres nenes interessades en la reparació i la mecànica.

Lily no corre cap risc durant els vídeos, i de fet assessora als internautes perquè facin servir les eines adequades i es protegeixin com cal -per exemple, uns guants són indispensables per no embrutar-ho tot a l’hora de fer un canvi d’oli-. Però també hi ha moments per al descans, i el canal de Lily deixa moments divertits com veure-la cantar mentre menja una galeta. Lily, que ja no té tres anys, ha crescut molt des que va començar a compartir les seves aventures al seu canal de Youtube, i el seu pare assegura que aquesta petita enginyera cada vegada té més preguntes relacionades amb la ciència i la tecnologia.