Lully acaba amb els malsons

11 d'agost de 2016 by in category General tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > Lully acaba amb els malsons

La infància és una de les estapes de la vida en què els petits detalls poden convertir-nos un dia en un moment feliç o en una nit en un suplici interminable. Els terrors nocturns semblen castigar als nens de manera irracional i no permeten descansar ni a grans ni a petits, però podria existir una solució d’allò més senzilla a aquest problema.

Lully va ser creat amb l’objectiu d’acabar amb aquests moments de pànic per sempre. Es tracta d’un petit dispositiu que emet una sèrie de vibracions que impedeixen als nois arribar a la fase més profunda del son, a la qual viuen els malsons. Només cal col·locar-lo sota el matalàs, com en el conte de ‘La princesa i el gegant’, perquè l’aparell s’activi quan sigui necessari i compleixi la seva funció.

Segons els seus desenvolupadors es compleix almenys el 80% de les vegades, i de no ser així, tampoc és nociu per als usuaris, ja que compta amb l’aprovació de científics de la Universitat de Stanford. La segona versió del gadget estableix el moment al s’han d’emetre les vibracions automàticament per un cost de 200$, mentre que el set de control manual costa 129$.

L’única cosa que els pares han de fer és explicar-li a Lully el moment en què els seus fills s’en van al llit perquè aquest calculi millor a quins moments hi ha més possibilitats de tenir malsons a través d’una aplicació vinculada al seu telèfon mòbil. No hi ha necessitat d’armar-se de paciència, passar por o llegir contes fins a les quatre de la matinada: aquest petit aparell de forma circular s’ha convertit en un altre exemple més de com petites idees poden posar-se en marxa per mitjà de la tecnologia i ajudar-nos a fer la nostra vida més fàcil.

lully malsons