Max, el robot intel·ligent de Meccano

18 de setembre de 2017 by in category Robòtica tagged as with 0 and 1
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Robòtica > Max, el robot intel·ligent de Meccano

Els robots intel·ligents són aquí per a quedar-se i fins i tot les empreses més clàssiques del sector de les joguines han decidit innovar i modernitzar els seus productes. El sistema de construcció britànica Meccano ha posat les seves làmines de metall, rodes i motors al servei de la intel·ligència artificial per crear Meccano Max, un robot amb la capacitat d’aprendre i créixer a mesura que explora el món que l’envolta.

Darrere dels simpàtics ulls del Meccano Max es troba un mecanisme on la seva programació és totalment personalizable. El panell del seu tors permet utilitzar-lo com consola per gaudir de jocs retro a la seva pantalla, però el propi robot permet viure tota una experiència de joc. La nova creació de Meccano posarà a prova els coneixements dels futurs enginyers amb jocs i respostes com ara quins són els noms dels planetes. Es faran preguntes sobre tecnologia i fins i tot els explicaran els acudits.

Meccano Max pot arribar a convertir-se en el millor aliat dels nens. Si guarden dates importants a la seva memòria, el robot els recordarà que feliciten a la seva germana pel seu aniversari o que estudïin per a l’examen de matemàtiques. Els més joves de la casa voldràn portar-lo a tot arreu i construir-lo de totes maneres possibles, el que garanteix entre una i tres hores d’entreteniment en funció de la seva complexitat.

Una vegada acabat, es pot controlar a través de comandaments de veu, els botons del seu mecca-cervell i fins i tot una aplicació gratuïta. Els seus sensors infrarojos li permeten esquivar obstacles i moure’s amb agilitat. Inclou una bateria recarregable de 1.800 mAh, motors modulars i servos, i el seu preu ronda els 150 dòlars. Recomanat per a nens majors de deu anys, Meccano Max mesura fins a 30 centímetres d’alçada. Va veure la llum a l’estiu i ja es postula com a candidat a ser una de les joguines estrella per a aquest Nadal.

petits enginyers meccano max robot