Petits Enginyers, exemple d’emprenedoria i innovació

5 de juny de 2017 by in category General tagged as with 0 and 1
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > Petits Enginyers, exemple d’emprenedoria i innovació

Al seu quart any de vida, Petits Enginyers ha tingut l’honor de formar part del llibre ‘Emprendre i innovar. Quinze Experiències del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre’, treball sobre emprenedoria que recull iniciatives que han estat reconegudes per deixar empremta a la província de Tarragona. Aquesta guia elaborada per Núria Pérez reconeix l’esforç dels joves que lluiten pels seus somnis i treballen per tirar endavant les seves pròpies empreses i busca promoure la innovació i la competitivitat de les empreses d’aquestes comarques.

Sobre Petits Enginyers

Adrián Garcés i Vasil Nikolaev, confundadors de Petits Enginyers al costat de Daniel Escobar, van ser companys d’escola i d’universitat. Van estudiar Enginyeria Electrònica, Industrial i Automàtica junts a la Universitat Rovira i Virgili i es van proposar transmetre a les noves generacions la seva passió per la ciència i la tecnologia. Així és com, a l’any 2013, van posar en marxa un taller d’impressió en 3D i robòtica per a nens majors de 12 anys.

Poc després van arribar els acords amb centres educatius, cosa que ha permès a Petits Engiyers estar present en col·legis com la Salle Reus, Escola Internacional, Compte de Rius, Pi Burgar, Isabel Besora, Vidal i Barraquer… El Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona va ser el primer a optar per introduir la robòtica com a assignatura entre les seves activitats complementàries i curriculars.

A més, l’empresa col·labora de manera habitual amb acadèmies com L’Estudi a Reus, centres cívicsde Tarragona i Reus,entitats com Fanjac o l’Espai Jove Kesse de Tarragona. També som assidus a l’ExproReus i als Principals parcs de Nadal de la demarcació.

Les nostres classes es vinculen a la cultura Do It Yourself (DIY) o «Fes-ho tu mateix». La emprenedoria, inventar, experimentar, dissenyar i divertir formen part del nostre ADN, i ho vam demostrar ensenyant a construir robots. Som un equip multidisciplinar amb ganes de seguir creixent i de veure créixer els petits enginyers que passen per les notres activitats. A què esperes per conèixer-nos?

emprenedoria innovacio nuria pérez
Adrián i Vasil Petits Enginyers
petits enginyers parc de nadal