Qui som

Adrián Garcés

Vaig estudiar a l’escola Dominiques de Tarragona, després vaig passar al Institut Pons d’Icart i, finalment, he estudiat enginyeria electrònica a la Universitat Rovira i Virgili i sóc soci de Petits Enginyers i Tecno Espai.

90% Electrònica
95% Docència
100% Emprenedor
200% Treball dur

Vasil Nikolaev

Sóc un Enginyer Electrònic que té molta curiositat pel món que ens envolta. Sempre he tingut passió per crear, i sobretot per ensenyar als altres les infinites possibilitats que ofereix la ciència i la tecnologia.

El meu lema és: “Dóna’m un ordinador, un paquet de brides i mouré el món”.

100% Maker
200% Robòtica i Impressió 3D
300% Idees boges

Jessica Sánchez

Graduada en Bioquímica a la URV i amb el màster en formació del professorat de secundària. M’agrada la ciència i els nens. Amb ganes de formar part del món de l’educació.

95% Números
1000% Energia
100% Vocació

Judith Romero

Sóc periodista al diari EL CORREO de Vitoria-Gasteiz, on escric sobre informació local i cultural. He estudiat el Màster en Periodisme Multimèdia organitzat per EL CORREO a la Universitat del País Basc (UPV/EHU). Especialitzada en televisió, tecnologia i videojocs.

90% Relacions Públiques
100% Comunicació

Sonia Babiloni

Universitaria de la URV, estudiant de Biotecnologia i futura investigadora. Apassionada per la ciència, la tecnologia, la investigació i experimentació.
“Ensenyant i aprenent de les petites ments poden sortir grans idees”

100% investigació
200% passió
300% il•lusió

Ingacio Escrigas

Estudiant de l’últim curs d’infermeria a la URV. Les meves passions són la música i la meva professió.
Sempre al costat de la imaginació i innovació dels més petits

50% Músic
200% Divertit
100% Dedicació

Alba Navas

Graduada en Infermeria,   enamorada de la meva professió, del rosa i dels nens, motivada per ajudar-los en el seu afany de curiositat i creació, per què la tecnologia és l’art de crear  il•lusions fantàstiques.

75% Bogeria
200% Riallera
100% Juganera

Abel Melendez

Estudiant que gaudeix de la vida universitària. Porto Reus a les venes i les extraescolars i els tallers tant per grans com a petits m’encanten.

80% Experimentació
125,5% Esforç
200% Entusiasme
100% Reusenc

Arnau Barrabeig

Vaig estudiar a La Salle de Reus i després Animació i VFX a la URL. Tinc l’esplai com a part de l’ADN i la tecnologia com a eina professional. Sóc una persona activa i responsable.

100% 3D
80% Robòtic
200% Dinàmic

Han format part de l’equip

Jordi Hereu

Sóc desenvolupador a Bilbao, on programo aplicacions web. He estudiat Enginyeria Telemàtica a la Universitat Rovira i Virgili (URV). M’agrada ensenyar tot el que aprenc sobre noves tecnologies i sovint em trobareu per Tarragona.

90% Noves tecnologies
100% Programació
85% Bases de dades
Jordi Hereu

Daniel Escobar

Va estudiar al col·legi Miracle de Tarragona, després va continuar fent batxillerat a l’Institut Pons d’Icart i va estudiar electrònica a la URV. És fundador de Pingenieros i serà petit enginyer per sempre.

100% Electrònica
100% Energia
100% Coratge
100% Petit Enginyer!