Robots mascota a l’hospital

2 de juny de 2016 by in category Robòtica tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Robòtica > Robots mascota a l’hospital

Imagina poder dur la teva mascota amb tu a l’hospital perquè et faci companyia. No és possible fer-ho a causa de qüestions d’higiene, però gràcies als robots mascota aquesta situació podria canviar.

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ja compta amb alguns d’aquests simpàtics robots que milloren la qualitat de vida dels nens ingressats, ajudant-los a alliberar estrès i interactuant amb ells com si fossin animals.

A més de encapritxar-se d’ells i entaular una relació d’amistat, els nens aprenen valors com ara la paciència necessària per tenir cura d’un altre ésser o la bona alimentació, ja que han d’encarregar-se de la dieta de les seves mascotes per fer-les felices.

Cada robot té la seva pròpia personalitat i aparença. N’hi ha amb forma d’animals, de dibuixos animats o fins i tot de dinosaures. Un d’ells és el camarasaure Pleo, que compta amb una autonomia d’una hora i una bateria reemplaçable. Properament la tortuga Casper s’unirà a la família, i és que el grup de recerca robòtica de La Salle-Universitat Ramon Llull ja ha iniciat el seu desenvolupament.

Robots mascota
Robots mascota
Robots mascota