Tot a punt per al campus d’estiu 2017 a Petits Enginyers

8 de maig de 2017 by in category Campus tagged as , , , , with 0 and 2
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Campus > Tot a punt per al campus d’estiu 2017 a Petits Enginyers

S’acosta l’estiu i, amb ell, hores i hores per a relaxar-se, compartir el temps amb amics i assumir reptes diferents als que dicten l’escola i l’institut. Un any més, Petits Enginyers s’ha proposat acompanyar-vos durant els matins del calorós mes de juliol amb el seu campus d’estiu, que serà celebrat de forma simultània a Reus, Tarragona, Tortosa i Santa Coloma de Gramenet.

Policies, robots, superherois i pallassos es donaran cita de dilluns a divendres entre el 3 i el 28 de juliol per fabricar aparells electrònics, crear videojocs i imprimir en 3D amb els petits enginyers majors de set anys. Cadascuna d’aquestes temàtiques s’estendrà durant una de les quatre setmanes del campus i, encara que totes elles tenen l’objectiu de donar a conèixer els avenços de la tecnologia, fer volar la imaginació dels joves i desenvolupar el seu talent, cadascuna d’elles serà única.

Els grups d’alumnes, compostos d’un mínim de set enginyers i un màxim de quinze per ubicació i franja d’edat, programaran robots perquè resolguin proves de forma autònoma, faran música amb instruments construïts per ells mateixos, imprimiràn en 3D peces dissenyades amb CAD, desenvoluparan el seu propi videojoc amb Scratch i crearan petites aplicacions per a mòbils i tablets. A més, fabricaran plaques solars, generadors eòlics i altres mecanismes amb els quals treure profit a les energies renovables.

El cost d’aquesta experiència que es renova cada any és de 130 euros per persona i setmana i, encara que les ubicacions de Tarragona, Reus i Tortosa estan per confirmar, podem avançar que el centre de formació Tau Formar serà l’encarregat d’acollir els tallers al campus de Santa Coloma de Gramenet. Les inscripcions ja estan obertes a la nostra pàgina web i estarem encantats de respondre qualsevol dubte que us sorgeixi. Ens veiem al juliol!

campus estiu 2017 petits enginyers
petits enginyers campus estiu
petits enginyers estiu campus