Una nena demana feina a Google i l’empresa li contesta

27 de febrer de 2017 by in category General tagged as with 0 and 1
Home > El Blog dels Petits Enginyers > General > Una nena demana feina a Google i l’empresa li contesta

Avui dia la majoria de nens somien amb ser YouTubers quan siguin grans, però la jove Chloe Bridgewater, originària del Regne Unit, té altres prioritats. Aquesta futura enginyera ha saltat a l’actualitat internacional després d’escriure una carta a Google per demanar feina i que el gegant tecnològic li respongués.

Quan Chloe li va preguntar al seu pare quina ocupació li hauria agradat tenir, Andy li va respondre que li hagués encantat treballar per a Google. Com aquell qui res, la nena va preparar una carta adreçada al «cap de Google» —el CEO de la companyia, Sundar Pichai— explicant perquè era idònia per convertir-se en un dels seus empleats.

La veritat és que li atreia seure a pufs i utilitzar les zones d’esplai de les seves instal·lacions a Califòrnia, però Chloe també té passió pels ordinadors i la informàtica i fa anar el seu propi robot. Tot i que no sabia el que era escriure una sol·licitud de feina, el seu pare li va dir que «amb enviar-vos una carta valdria per ara». Per a la seva sorpresa, aquesta fanàtica de la natació que tampoc descarta treballar a una fàbrica de xocolata va rebre una resposta del mateix Pichai.

«Gràcies per la teva carta. Si segueixes els teus somnis i treballes dur podràs aconseguir el que et proposis, ja sigui treballar a Google o nedar a les Olimpíades. Espero rebre la teva sol·licitud quan hagis acabat l’escola», li va dir el directiu indi. Chloe haurà d’esperar uns anys i passar per la universitat abans de formar part de l’empresa dels seus somnis, però el seu pare ja ha notat una diferència en ella després d’enviar la carta: «Ara està més disposada a treure bones notes a l’escola», va explicar Andy Bridgewater.

La història de Chloe demostra que donar suport als infants i fomentar les seves inquietuds intel·lectuals i tecnològiques durant el seu desenvolupament pot ajudar-los a arribar molt lluny.

nena feina google
respostagooglefeina
oficinesgoogle feina