Zap Zap Math, l’app per repassar matemàtiques a l’estiu

26 de juny de 2017 by in category Apps tagged as with 0 and 0
Home > El Blog dels Petits Enginyers > Apps > Zap Zap Math, l’app per repassar matemàtiques a l’estiu

Tot i que les vacances escolars estan fetes per descansar, poden resultar una mica llargues i són una oportunitat estupenda per estimular les habilitats dels més petits. Per això, a més de apuntar-los a campaments d’estiu com el de Petits Enginyers, aplicacions mòbils com Zap Zap Math poden ajudar a que tornin a l’aula en plena forma.

La millor manera d’aprendre matemàtiques és fer-les divertides. Zap Zap Math aconsegueix convertir els exercicis en un joc al ‘gamificar’ les matemàtiques i transformar-les en un repte per a nens de 5 a 11 anys. També compta amb una versió per a l’educació infantil, pel que pot ser útil fins a sisè de primària.

Zap Zap Math pot descarregar-se de forma gratuïta i inclou un sistema d’analítica perquè els pares -i els professors que vulguin fer els deures una mica més estimulants- puguin valorar els progressos que estan fent els seus nens. Aquesta plataforma d’aprenentatge inclou més de 150 jocs que tracten 180 conceptes sobre matemàtiques. Cada unitat es divideix en quatre habilitats: entrenament, precisió, velocitat i missió.

El repte es torna cada vegada més difícil a mesura que els nens juguen, el que els permet entrenar el seu pensament crític, la seva lògica i la seva capacitat de resolució de problemes. Però no tots aprenem a la mateixa velocitat, de manera que l’aplicació contempla una progressió de nivells que permeti a tots els petits ser conscients dels seus progressos i ajudi a millorar la seva confiança.

A més, Zap Zap Math serveix perquè els pares sàpiguen amb què poden donar un cop de mà als seus fills. Per exemple, si l’informe de l’aplicació indica que el nen està invertint molt de temps a les divisions però no li surten bé els exercicis, no li vindria malament tornar a repassar la teoria. Les sumes, les restes, les fraccions, els radis, les multiplicacions, la geometria, les coordenades, els angles, el temps… cap tindrà secrets per als petits enginyers.

zap zap math petits enginyers
zap zap petits enginyers matemàtiques
zap zap math petits enginyers matemàtiques